torstai 7. maaliskuuta 2019

Suomi on tunarien tunari. Nato-jäseneksi olisi pitänyt lähteä heti kun sovjet romahti, kuten myös vaatia aluepalautuksia ja miehittäjä-Ryssän vetäytymistä imperialistisine joukkoineen siinä kuin DDR:stä, Virosta

Suomi on tunarien tunari. Nato-jäseneksi olisi pitänyt lähteä heti kun sovjet romahti, kuten myös vaatia aluepalautuksia ja miehittäjä-Ryssän vetäytymistä imperialistisine joukkoineen siinä kuin DDR:stä, Virosta, etc





https://nato-jasenyys-suomelle.blogspot.com/

Liian usein unohtuu miksi Suomi tarvitsee kunnon puolustuksen:




Selitys saamattomuudelle on se, että suurin osa silvotun tynkä-Suomen sovjet-pelkoisista hiiristä on edelleen "puna-armeijan" pelossa ja naivismissaan Mustan Afrikan neekereiden tasolla luottavaisuudessaan miehittäjä-Ryssään. 
Siinä suhteessa ei eroa hallituksen, pääoppositiopuolueiden, eikä näillä nykyisillä putinin sorkilla väyrysen persekärpäsliikkeillä, mitkä vain yrittävät ratsastaa "isänmaallisuudella" kuten demarikapinalliset, kepulit ja kokkarihuoratkin: 7 tähden liike, SKE ja Donetskin kansalaispuolue.

"Elämässä pitää olla runkkua", lauloi jo Juice aikoinaan. Keskuudessamme on liikaa bryssäläisiä ja putinistirunkkareita:




Historioitsija Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa.

PS ;) Suosittelen Heikki Luoto PS eduskuntaan Pirkanmaalta.




---------------------
"Kansalaispuolue" on pelkkä putinistien paskainen sorkka keskuudessamme, kuten sen vaaliehdokkaatkin
https://kansalaispuolue-suomi.blogspot.com/
------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti